acwebshop

Betalingswijzen

Het bieden van een naadloze en veilige betalingservaring is essentieel voor ons. Wij garanderen dat uw transacties soepel verlopen en uw persoonlijke gegevens optimaal beschermd blijven. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de verschillende betalingsopties die wij aanbieden.

Online betalingen

Maak gebruik van onze veilige en betrouwbare online betalingsmogelijkheid: iDEAL. Hiermee voltooit u uw aankopen moeiteloos, terwijl de privacy van uw financiële gegevens gewaarborgd blijft.

We werken actief aan het diversifiëren van onze betalingsmogelijkheden. Binnenkort hopen we ook Apple Pay, Google Pay en creditcardbetalingen te kunnen accepteren

Betalingen buiten Nederland

Bij het afrekenen kunt u kiezen uit internationaal erkende betaalmethoden. Specifiek voor onze Belgische klanten accepteren we betalingen via Bancontact. We streven ernaar om uw winkelervaring soepel te laten verlopen, waar u zich ook bevindt. Onze klantenservice staat klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen met betalingen.”

Contant

We bieden de mogelijkheid om contant te betalen bij het afhalen van uw bestelling. Op een door u gekozen dag en tijdstip kunt u het totaalbedrag in contanten voldoen. We verzoeken u vriendelijk om gepast geld mee te nemen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze collega’s helpen u graag en zorgen voor een correcte afhandeling.

Scroll naar boven