acwebshop

Corten keerwanden; een sfeervolle oplossing in uw tuin

Heeft u een tuin met hoogteverschillen? Wilt u uw tuin optimaal benutten en een sfeervolle uitstraling geven? Dan zijn Corten keerwanden de perfecte keuze voor u. Corten keerwanden zijn duurzame en milieuvriendelijke elementen van Cortenstaal die u kunt gebruiken om uw tuin te egaliseren, te verhogen of te verdelen in meerdere lagen. Zo kunt u uw tuin naar eigen wens inrichten en een speels effect creƫren.

Wat zijn Corten keerwanden?

Corten keerwanden zijn L-vormige elementen van Cortenstaal die naast elkaar worden geplaatst om een grondkerende muur te vormen. Cortenstaal is een sterk en weerbestendig materiaal dat een roestige kleur krijgt na verloop van tijd. Dit geeft de keerwanden een warme en natuurlijke uitstraling die goed past bij elke tuinstijl. Bovendien heeft Cortenstaal weinig onderhoud nodig en gaat het lang mee.

Hoe kunt u Corten keerwanden gebruiken in uw tuin?

Corten keerwanden zijn multifunctioneel inzetbaar in uw tuin. U kunt ze gebruiken om:

  • Hoogteverschillen op te vangen: als uw tuin op een helling ligt, kunt u met Corten keerwanden het oppervlak van uw tuin of oprit visueel vergroten en stabiliseren.
  • Borders te maken: u kunt Corten keerwanden ook gebruiken om sfeervolle borders te maken waar u planten, bloemen of struiken in kunt zetten. Zo creĆ«ert u meer groen en kleur in uw tuin.
  • Niveauverschillen aan te brengen: u kunt Corten keerwanden ook gebruiken om uw tuin te verdelen in meerdere lagen of terrassen. Zo kunt u verschillende zones creĆ«ren voor bijvoorbeeld zitten, eten, spelen of relaxen.

Bestel nu uw Corten keerwanden online Bent u overtuigd van de voordelen van Corten keerwanden? Bestel dan nu uw Corten keerwanden online bij ons. Wij leveren kant-en-klare Cortenstalen elementen in verschillende maten en vormen. U kunt ze eenvoudig zelf plaatsen of door ons laten installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven