Cortenstaal ook voor binnenshuis!

Wil je echt eens wat anders in je interieur? Denk dan eens aan Cortenstaal! Want wist je dat Corten tegenwoordig steeds vaker binnenshuis gebruikt wordt? De mogelijkheden zijn echt legio. Cortenstalen gelaserde screens kunnen worden gebruikt als een unieke roomdivider, losse platen cortenstaal als muurbekleding, heel erg mooi in wildverband! Maar het kan zelfs ook gebruikt worden zelfs als onderdeel van de keuken of de badkamer, ondanks dat dat in eerste instantie misschien een beetje tegenstrijdig voelt. 

Geeft cortenstaal af?

Uiteraard zul je het Corten moeten laten roesten, dat kan binnenshuis door het een tijdlang te besproeien met een mengsel van water en azijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om de platen buiten al te laten roesten voordat ze binnen geplaatst gaan worden. En om te voorkomen dat er roest op je b.v. handen en kleding komt, is het het beste om het cortenstaal verder af te werken met een speciale blanke coating. Daarna kun je het in de keuken zelfs als werkblad gebruiken als je dat zou willen en geeft het niet meer af, ook is goed schoon te maken.

Kunstwerkjes in huis!

Het fraaie aan Cortenstaal in je interieur verwerken, is dat iedere losse plaat of onderdeel op zijn eigen manier verkleurd en verroest, waardoor er een organisch geheel ontstaat en ieder corten onderdeel een kunstwerkje op zich is. Ook de lichtinval zal een grote invloed hebben op het uiterlijk en daardoor zal gedurende de dag het cortenstaal er steeds anders uit komen te zien.

Cortenstaal is echt een super veelzijdig materiaal en past in ieder interieur!

Cortenstaal ook voor binnenshuis! - cortenstalen producten Cortenstaal ook voor binnenshuis! - cortenstalen producten Cortenstaal ook voor binnenshuis! - cortenstalen producten Cortenstaal ook voor binnenshuis! - cortenstalen producten