acwebshop

Expeditie

Wij hechten grote waarde aan een veilige en betrouwbare bezorging van iedere bestelling, zowel in binnen- als buitenland. Door uitsluitend te kiezen en samen te werken met vertrouwde logistieke partners, zijn al onze zendingen te allen tijde verzekerd. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze voorwaarden en de manier waarop uw bestellingen worden verzonden.

Levertijden

Na het selecteren van uw gewenste producten, ziet u in de winkelwagen de geschatte levertijden. Deze tijden variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en onze voorraad. Voor maatwerkopdrachten kunnen de levertijden sterk fluctueren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Gedurende het productieproces wordt u op de hoogte gehouden, zodat u snel duidelijkheid krijgt over wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Berekening transportkosten

Transportkosten worden berekend op basis van de waarde van de bestelling, de bestemming, de afmetingen en het gewicht van de goederen. Wij behouden ons altijd het recht voor om de verzendkosten voor leveringen naar ‘ongebruikelijke‘ bestemmingen (zoals milieuzones en eilanden) aan te passen indien nodig.

Belangrijk
  • Levering aan de stoeprand voor palletafmetingen kleiner dan 2.400 mm aan de langste zijde.
  • Levering aan de vrije laadkant voor palletafmetingen groter dan 2.400 mm.
Tot slot

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om (op afspraak) uw bestelde goederen zelf op te (laten) halen in Loerbeek.

Scroll naar boven