A+C - 2 jaar garantie

Uw tevredenheid is gegarandeerd

Wij begrijpen dat u als klant hoge verwachtingen heeft van uw aankoop. Daarom streven wij ernaar om alleen hoogwaardige cortenstalen producten te leveren die aan al uw eisen voldoen. Onze garantieperiode komt overeen met de fabrieksgarantietermijn, wat aantoont dat wij vertrouwen hebben in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten.

Wat valt er onder onze garantie?

Onze garantie geldt voor eventuele fabricagefouten of onvolkomenheden die zich binnen de garantietermijn voordoen. Het is belangrijk op te merken dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de geschiktheid van het product voor individuele toepassingen, noch voor eventuele adviezen met betrekking tot het gebruik ervan.

Voorwaarden waarin de garantie ongeldig is:

Er zijn enkele situaties waarin onze garantie niet van toepassing is:

  • Indien u zelf aanpassingen of reparaties aan het geleverde product heeft verricht, of indien dit door derden is gedaan.
  • Als het geleverde product onderworpen is aan abnormale omstandigheden of onzorgvuldig behandeld wordt in strijd met onze aanwijzingen en/of de verpakking.
  • Indien de ondeugdelijkheid van het product geheel of gedeeltelijk te wijten is aan voorschriften die door de overheid zijn gesteld met betrekking tot de aard of kwaliteit van de gebruikte materialen.

Onze belofte aan u

Bij A+C zijn we trots op ons vakmanschap en willen we ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u binnen de garantietermijn een probleem ondervindt, neem dan contact met ons op en bied ons de mogelijkheid om het probleem voor u op te lossen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop en wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van onze cortenstalen producten.

Neem contact met ons op

Wacht niet langer en maak kennis met A+C’s hoogwaardige producten, gedekt door onze garantie. Wilt u meer informatie over onze garantievoorwaarden of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.¬†

Scroll naar boven