acwebshop

Stedelijke inrichting

A+C produceert niet enkel objecten voor de tuin, maar levert meer dan tien jaar uiteenlopende oplossingen aan provincies en gemeenten. Verschillende straten, pleinen, parken, plantsoenen en rotondes in Nederland zijn inmiddels verfraaid met onze tijdloze ontwerpen. Deze worden gekenmerkt door het technisch hoogwaardige en vandalismebestendige vakmanschap, robuuste basismaterialen en hoge intrinsieke stabiliteit en een enorme veelzijdigheid.

Plein & promenade

In 2023 heeft de gemeente Doetinchem A+C corten bakken geplaatst in het stadscentrum. Deze bakken zijn ontworpen voor eenvoudige verplaatsing, waardoor ze flexibiliteit bieden bij het beheer van de openbare ruimte. Ze zijn voorzien van inkepingen die perfect zijn afgestemd op heftruckvorken, waardoor ze veilig en efficiƫnt kunnen worden verplaatst, zelfs tijdens drukke evenementen.

Deze praktische oplossing stelt de gemeente in staat om snel te reageren op de behoeften van verschillende gelegenheden en activiteiten in de stad. Of het nu gaat om het creƫren van extra ruimte voor een tijdelijk evenement of het herinrichten van een plein, de corten bakken bieden veelzijdigheid en gemak. Ze vormen een efficiƫnte manier om de stedelijke ruimte te beheren en te optimaliseren, waardoor de gemeente zich kan aanpassen aan de dynamiek van de stad.

N.B. Onze bakken kunnen tevens dienen als alternatief voor betonnen wegversperringen. Door deze strategisch te plaatsen, kan een gebied op een subtiele en effectieve wijze afgesloten worden. Het groene karakter blijft behouden en de ambiance en gastvrijheid blijven intact.

Park & plantsoen

Het ‘Park of Dutch Dreams‘ in Doetinchem vormt een uitnodigende entree voor bezoekers van de Achterhoekse stad. Gelegen aan de oevers van de Oude IJssel, beschikt het park over een imposant maatwerkproduct vervaardigd uit cortenstaal, dat een belangrijk functioneel en esthetisch element toevoegt aan de omgeving.

Het park is opgedeeld in verschillende zones, elk met een zorgvuldig samengesteld beplantingsplan. Hierin zijn werken te bewonderen van gerenommeerde landschapsarchitecten en tuinontwerpers, waaronder Piet Oudolf, Jacqueline van der Kloet, Tom de Witte, Bart Hoes, Climmy Schneider en Nico Wissing.

Samen creƫren zij een overvloed aan kleurrijke en bloeiende beplanting, die gedurende elk seizoen een unieke uitstraling heeft. De harmonieuze verweving van ongeveer 200 vaste plantensoorten met de maatwerk corten elementen van A+C geeft het park een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Rotonde eiland

Op de rotonde in Beek is een ingetogen maatwerkoplossing van A+C te zien. De octagon-constructie is ontworpen met aandacht voor detail en combineert functionaliteit met artistieke schoonheid en veiligheid.Ā Deze verfraaiing maakt niet alleen een visueel statement, maar verrijkt ook de beleving van de lokale gemeenschap en voorbijgangers.

A+C in uw buitenruimte

Bent u actief betrokken bij de planning of uitvoering van de vormgeving van een buitenruimte? Wij voorzien u graag van gedetailleerde informatie over de mogelijkheden. Met onze hoogwaardige elementen kunt u een groene, veilige en stijlvolle omgeving creƫren, terwijl u tegelijkertijd kosten en inspanningen bespaart op het onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat.

Deze gemeenten gingen u voor
Scroll naar boven