TerraTechs

In een wereld waarin ecologisch bewustzijn centraal staat, onderscheiden wij ons door een toewijding aan elegantie en duurzaamheid. Dit geldt ook voor ons zusterbedrijf TerraTechs. Hun verfijnde benadering leidde tot de creatie van hoogwaardige funderingssystemen die niet alleen indruk maken met hun extreme duurzaamheid, maar ook met hun onwrikbare betrouwbaarheid. 

Het TerraTechs concept biedt een uitstekende oplossing voor de installatie van zonnepanelen in veldopstellingen. Niettemin, door de veelzijdigheid van de schroeffunderingen van TerraTechs, blijken deze ook buitengewoon geschikt voor toepassingen in diverse andere sectoren.

Met de TerraTechs schroefpalen kunt u diverse lichtgewicht constructies op een uitstekende manier fundamenten bieden. Denk hierbij aan aanbouwen, hekwerken, tuinhuizen, steigers, overkappingen, vlonders, speeltoestellen en pergola’s. De schroefpalen van TerraTechs bieden een robuuste en duurzame funderingsoplossing met talrijke voordelen.

Deze palen kenmerken zich door hun moeiteloze installatie en verlenen buitengewone stabiliteit en betrouwbaarheid aan uw constructies. Bovendien vormt de TerraTechs fundering een perfecte keuze in situaties of locaties waar traditionele funderingsmethoden minder geschikt of minder gewenst zijn.

Scroll naar boven