acwebshop

Cortenstaal Monument: Een Unieke en Duurzame manier om te herdenken

Wanneer u een dierbare verliest, komt er ook het moment waarop u moet gaan nadenken over de wijze waarop u de nagedachtenis vorm kunt geven. Dit kan op vele mooie manieren, bijvoorbeeld met een grafmonument. Het mooiste is natuurlijk als u een heel persoonlijk en uniek gedenkmonument kunt laten maken. Het toepassen van Cortenstaal in een grafmonument is iets nieuws. In de afgelopen jaren is er een trend ontstaan, waarbij er steeds meer alternatieve materialen en combinaties van materialen worden toegepast in grafmonumenten. Cortenstaal heeft een robuuste, unieke uitstraling en is zeer geliefd bij veel mensen.

Waarom een grafmonument van Cortenstaal?

Met Cortenstaal is het goed mogelijk om een heel eigen ontwerp te laten maken. Er kunnen bijvoorbeeld afbeeldingen en namen worden uitgesneden, voorwaarde is dan wel dat die afbeeldingen en teksten ook geschikt zijn om uit te snijden, er mogen natuurlijk geen onderdelen uit vallen. Wij kunnen het eigen ontwerp voor u beoordelen of het geschikt is om uit te snijden en eventueel het ontwerp aanpassen. Uiteraard is het ook mogelijk om door ons een voorstel te laten doen.

Cortenstaal heeft een heel natuurlijk uiterlijk en zal door de jaren heen steeds in kleur veranderen, daardoor is het een opvallend maar ook een onopvallend object en sluit het goed aan bij een natuurlijke omgeving. Voor een opvallender monument en meer contrast is ook een combinatie van Cortenstaal en RVS goed mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven