acwebshop

Waarom stapstenen een goed idee zijn

Cortenstalen stapstenen: de sfeermaker voor uw tuin

Wilt u uw tuin begaanbaar maken zonder veel ruimte te verliezen? Wilt u uw tuin een ruimtelijk en speels effect geven? Dan zijn Cortenstalen stapstenen de ideale oplossing voor u. Cortenstalen stapstenen zijn ronde, vierkante of zeshoekige elementen van Cortenstaal die u kunt gebruiken om een looppad te creƫren in uw tuin. U kunt ze plaatsen in het gazon, in een grindtuin of in brede borders. Zo kunt u gemakkelijk door uw tuin lopen zonder vieze voeten te krijgen. Bovendien kunt u met Cortenstalen stapstenen verschillende stijlen en sferen creƫren in uw tuin.

Wat zijn Cortenstalen stapstenen?

Cortenstalen stapstenen zijn elementen van Cortenstaal die een roestige kleur krijgen na verloop van tijd. Dit geeft de stapstenen een warme en natuurlijke uitstraling die goed past bij elke tuinstijl. Cortenstaal is een sterk en weerbestendig materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft en lang mee gaat. Cortenstaal is ook 100% recyclebaar en dus milieuvriendelijk.

Hoe kunt u Cortenstalen stapstenen plaatsen in uw tuin?

Cortenstalen stapstenen zijn eenvoudig te plaatsen in uw tuin. U heeft geen specie nodig om de stapstenen vast te zetten, alleen zand om te egaliseren. U kunt de stapstenen naast elkaar leggen of met wat ruimte ertussen. U kunt kiezen voor grond, gras of grind tussen de stapstenen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Goede drainage: grond en grind zorgen voor een goede afvoer van regenwater, zodat u geen last heeft van natte voeten.
  • Lage kosten: grond en grind zijn relatief goedkope materialen om uw tuin aan te kleden en een ruimtelijk effect te geven.
  • Veel combinaties mogelijk: u kunt kiezen uit verschillende kleuren, vormen en hardheden van grond en grind, zodat u uw tuin de gewenste sfeer kunt geven.

Bestel nu uw Cortenstalen stapstenen online Bent u enthousiast geworden over Cortenstalen stapstenen? Bestel dan nu uw Cortenstalen stapstenen online bij ons. Wij leveren kant-en-klare Cortenstalen elementen in verschillende maten en vormen. U kunt ze eenvoudig zelf plaatsen of door ons laten installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven