acwebshop

Wanneer een borderrand en wanneer een borderbak?

Cortenstalen borders: de eyecatcher voor uw tuin

Wilt u uw tuin een bijzondere en natuurlijke uitstraling geven? Wilt u meer groen en kleur in uw tuin toevoegen? Dan zijn Cortenstalen borders de ideale keuze voor u. Cortenstalen borders zijn elementen van Cortenstaal die u kunt gebruiken om uw tuin te verdelen in verschillende zones of hoogtes. U kunt kiezen uit borderranden of borderbakken van Cortenstaal, of een combinatie van beide. Zo kunt u uw tuin naar eigen wens inrichten en een levendig design creƫren.

Wat zijn Cortenstalen borders?

Cortenstalen borders zijn elementen van Cortenstaal die een roestige kleur krijgen na verloop van tijd. Dit geeft de borders een warme en natuurlijke uitstraling die goed past bij elke tuinstijl. Cortenstaal is een sterk en weerbestendig materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft en lang mee gaat. Cortenstaal is ook 100% recyclebaar en dus milieuvriendelijk.

Hoe kunt u Cortenstalen borders plaatsen in uw tuin?

Cortenstalen borders zijn eenvoudig te plaatsen in uw tuin. U kunt kiezen uit twee soorten borders:

  • Borderranden: dit zijn lange en smalle elementen van Cortenstaal die u kunt gebruiken om uw tuin te verdelen in langere en lagere zones. U kunt ze op maat maken en buigen naar de gewenste vorm. U kunt ze plaatsen in het gazon, in een grindtuin of in brede borders. Zo kunt u verschillende plantensoorten combineren en een ruimtelijk effect geven aan uw tuin.
  • Borderbakken: dit zijn kant-en-klare elementen van Cortenstaal die u kunt gebruiken om uw tuin te verdelen in kortere en hogere zones. U kunt ze kiezen in verschillende maten, soorten en vormen. U kunt ze plaatsen op het terras, op het balkon of in de tuin. Zo kunt u verschillende sferen creĆ«ren en een robuust statement maken.

Bestel nu uw Cortenstalen borders online Bent u enthousiast geworden over Cortenstalen borders? Bestel dan nu uw Cortenstalen borders online bij ons. Wij leveren kwalitatieve en duurzame elementen van Cortenstaal in verschillende maten en vormen. U kunt ze eenvoudig zelf plaatsen of laten installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven