acwebshop

Wat zijn gietranden precies?

Cortenstalen gietranden: de ideale verzorging voor uw bomen

Wilt u uw bomen goed bewateren en voeden? Wilt u uw bomen beschermen tegen droogte en onkruid? Dan zijn Cortenstalen gietranden de ideale oplossing voor u. Cortenstalen gietranden zijn ronde elementen van Cortenstaal die u om uw bomen kunt plaatsen. Ze zorgen ervoor dat het water en de voedingsstoffen in het gebied rondom de stamvoet blijven. Zo kunt u uw bomen gezond en sterk houden, ook bij minder geschikte temperaturen en drogere tijden.

Wat zijn Cortenstalen gietranden?

Cortenstalen gietranden zijn elementen van Cortenstaal die een roestige kleur krijgen na verloop van tijd. Dit geeft de gietranden een warme en natuurlijke uitstraling die goed past bij elke tuinstijl. Cortenstaal is een sterk en weerbestendig materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft en lang mee gaat. Cortenstaal is ook 100% recyclebaar en dus milieuvriendelijk.

Hoe kunt u Cortenstalen gietranden plaatsen in uw tuin?

Cortenstalen gietranden zijn eenvoudig te plaatsen in uw tuin. U kunt ze kiezen in verschillende diameters en hoogtes. U kunt ze aan één kant openmaken en voorzichtig om de boom heen vouwen. U kunt ze eventueel een deel ingraven (circa 10 cm) of bovengronds laten staan. U kunt ze ook vullen met aarde en gebruiken als een unieke ronde plantenbak. Zo kunt u verschillende plantensoorten combineren en een sfeervolle borderbak creëren.

Bestel nu uw Cortenstalen gietranden online

Scroll naar boven